Tijdelijk Module Mengopdracht

Wat een bizarre tijd is dit toch. Veel voorzieningen zijn dicht en het werkende leven is drastisch veranderd. Niemand weet hoe lang deze maatregelen nog gaan duren. Wij denken graag met u mee om uw werk als mengvoeradviseur zo goed mogelijk door te laten gaan. Om uw klanten op afstand te kunnen adviseren, stellen wij de module Mengopdracht in Feedm kosteloos tot uw beschikking. U mag hiervan gebruik maken zolang de overheid het advies geeft om contactmomenten te minimaliseren, maar sowieso tot 1 juli.

Mengopdracht
Met deze uitbreiding bent u nog meer in staat om de interactie met uw klanten op afstand te verbeteren. Met de module Mengopdracht zet u de mengopdracht vanuit VoerExpert met één druk op de knop in Feedm. Uw klant kan inloggen in zijn eigen omgeving om het rantsoen te bekijken en eventueel de mengopdracht te wijzigen. U ontvangt hiervan een melding.

Wilt u gebruik maken van deze module in Feedm?
Meldt u voor 3 april aan, zodat u er verzekerd van bent snel te kunnen starten met deze module. Op 7 april organiseren wij een webinar, waarin we u stapsgewijs laten kennismaken met deze module. Uiteraard is er voldoende tijd voor u om vragen te stellen.

Feedm Module Mengopdracht

Wilt u gebruik maken van de module Mengopdracht? Vul het onderstaande formulier in en wij regelen de rest.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Neem contact op