Meld u aan voor Feedm

De gevolgen van het coronavirus raakt ons allemaal en zorgt ervoor dat we ons dagelijks leven momenteel flink moeten aanpassen. Daarom willen wij u in deze tijd graag faciliteren in uw dienstverlening naar klanten. Ook het werk van u als mengvoeradviseur moet zoveel mogelijk blijven doorgaan binnen de gestelde maatregelen. Om in deze tijd van afstand houden uw werk toch zo goed mogelijk te kunnen blijven doen, stellen wij ons online monitoringsplatform Feedm tijdelijk en kosteloos tot uw beschikking. Dit aanbod geldt voor nieuwe Feedm-klanten.

 

Feedm

Feedm is ons online monitoringsplatform speciaal voor u als mengvoeradviseur. Met Feedm is het mogelijk om op afstand de bedrijfsprestaties van uw klanten te monitoren. Geen fysieke klantbezoeken, maar wel informatie waarmee u de melkveehouders kunt blijven adviseren.

U krijgt in Feedm toegang tot:
De attentielijst. Met de slimme attentielijst weet u precies welke bedrijven uw aandacht nodig hebben.
Kengetallen van de melkopbrengst. Dit zijn de gegevens gebaseerd op melkleveringen en melkcontroles.
Mengopdracht. Met deze functie zet u de mengopdracht vanuit VoerExpert met één druk op de knop in Feedm. Uw klant kan inloggen in zijn eigen omgeving om het rantsoen te bekijken en eventueel de mengopdracht te wijzigen.

Voerkengetallen zijn in deze periode niet standaard beschikbaar. Hiervoor zal een bedrijfsspecifieke koppeling gemaakt moeten worden. Bent u toch benieuwd hoe dit werkt? Dan denken we graag mee over een passende oplossing.

 

Wilt u gebruik maken van Feedm?

Wij bieden u deze versie van Feedm vrijblijvend en kosteloos aan tot minimaal 1 juli 2020. Meldt u voor 10 april aan door het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt van ons eenbevestiging welke stappen er gezet worden zodat u kunt starten.

 

Aanmeldformulier Feedm

Wilt u gebruik maken van Feedm? Vul het onderstaande formulier in en wij regelen de rest.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Neem contact op